ONS <strong>VERHAAL</strong>

ONS VERHAAL

Club Brugge heeft altijd een speciale band gehad met zijn supporters, en dat geldt ook voor de jongste fans. Om de clubliefde te cultiveren en jonge voetbalfans van alle leeftijden te betrekken, heeft Club Brugge drie nieuwe Club Kids Memberships geïntroduceerd. Deze lidmaatschappen zijn specifiek ontworpen om kinderen van verschillende leeftijdsgroepen te betrekken, te vermaken en hen een unieke ervaring te bieden. Van de allerkleinsten tot en met kinderen van 12 jaar oud, er is voor ieder wat wils.

Bibi's Club Membership (0-6 jaar)

Voor de jongste Club Brugge fans is er het Bibi's Club Membership. Dit membership is bedoeld voor kinderen van 0 tot en met 6 jaar oud en biedt hen de mogelijkheid om op een speelse manier kennis te maken met de club. Bibi, de officiële mascotte van Club Brugge, staat centraal in dit membership en zorgt voor een vrolijke en interactieve ervaring.

Club Kids Membership (7-12 jaar)

Voor kinderen tussen de 7 en 12 jaar oud is er het Club Kids Membership, waarbij de focus ligt op het bevorderen van supportersvorming en het creëren van blijvende herinneringen. Leden van dit membership worden ondergedompeld in de wereld van Club Brugge en krijgen exclusieve voordelen.

Online Kids Membership (0-12 jaar)

Voor alle jonge Club Brugge fans, van 0 tot en met 12 jaar oud, is er het Online Kids Membership. Dit membership is gratis en biedt een digitale ervaring voor de jongste supporters.

Alle informatie over Club Brugge memberships vind je op memberships.clubbrugge.be of via deze knop

ONTDEK ALLE VOORDELEN

Onlangs een Club Kids membership gekocht? Dan ontvang je eind juli jouw welkomstpakket per post.