Alle nieuws

Word jij de nieuwe Young Blues reporter?

Club Media House zoekt versterking. We zijn op zoek naar een spontaan Young Blues-member, die Club op zijn of haar manier aan de wereld wil tonen. Sta jij binnenkort pitchside bij het mediateam?

Stel je voor, jij mag een heel seizoen lang het leven achter de schermen bij Club van héél dichtbij volgen en in beeld brengen. Interviews, stories, TikToks, topmatchen in de spelerstunnel en naast het veld, … Het kan! Club is op zoek naar een spontane reporter die houdt van de camera, graag content maakt en zo leeftijdsgenoten meeneemt achter de schermen.

Is het op Jan Breydel even windstil? Dan trekken we de online wereld in! Geef een rondleiding in onze Roblox omgeving of volg eSporter Rudi Ekmen tijdens een wedstrijd EA FC in de ePro League. Laat je inspiratie de vrije loop, de mogelijkheden zijn eindeloos.

Ook tijdens de officiële Young Blues events heb jij de touwtjes in handen en breng je alles samen met Club Media House in beeld. Met andere woorden: je wordt één seizoen lang hét gezicht van de Young Blues!

Wat zijn de vereisten?

  • Je bent tussen de 13 en 17 jaar.
  • Je bent gek op alles wat Blauw-Zwart is.
  • Je bent vlot en legt het graag uit. Ook van een camera heb je geen schrik.
  • Je bent officieel lid van de Young Blues.
  • Je kan op 25 september aanwezig zijn op de grote finale in het Basecamp.

Ben je nog geen lid? Geen nood, je kan nog steeds lid worden via memberships.clubbrugge.be.

WORD NU LID

Hoe maak je kans?
Inschrijven is simpel! Stuur een mailtje naar clubplay@clubbrugge.be met je naam, je gegevens én een video waarin je jezelf op een originele manier voorstelt en de jury overtuigt.

Lees hier alvast het volledige reglement na en bezorg de laatste pagina getekend in bijlage bij je inschrijving. 

Inschrijven kan tot en met 15 september. De finaledag gaat door op 25 september in ons Basecamp!