Alle nieuws

Open Stadion Tour op woensdag 28 december

Club Foundation

Stadion Tour & Club Museum

Educatie

Altijd al eens de kleedkamer willen zien, de tunnel willen uitwandelen of op de bank willen zitten langs de rand van het veld? Op woensdag 28 december organiseert Club Brugge Foundation opnieuw een 'Open Stadion Tour'. Ontdek het Jan Breydelstadion op een unieke manier én onder begeleiding van een gids en boek nu jouw tijdslot om 10u, 14u of 16u.

11 HOOGTEPUNTEN IN 90 MINUTEN

In een tour van ca. 90 minuten ontdek je op woensdag 28 december de meest iconische plekken van Jan Breydel en passeer je langs 11 unieke locaties. Beleef de rijke geschiedenis in het Club Museum, ervaar de sfeer in de VIP-loges, geef je wedstrijdanalyse in de perszaal op de stoel van de coach, voel de spanning in de spelerstunnel en ruik het gras van de heilige grasmat.

Speciaal voor deze Stadion Tour halen we onze kampioenenbeker uit de trofeekast. Zo kunnen jullie deze van dichtbij bewonderen en er zelfs mee op de foto gaan!

PRAKTISCHE INFORMATIE

Onze Stadion Tour vertrekt en eindigt steeds aan de Club Shop aan de Noordzijde van het Jan Breydelstadion, onder begeleiding van één van onze stadiongidsen. Hier is voldoende gratis parking aanwezig.

Voor kinderen tot en met 12 jaar is deze Stadion Tour gratis, ook zij moeten nog steeds een ticket 'reserveren' in voorverkoop. Alle andere personen betalen €10. Alle opbrengsten van de Stadion Tour zijn ten voordele van de sociale werking van Club Brugge Foundation, waarmee het tal van maatschappelijke projecten kan ondersteunen.

RESERVEREN

Het aantal plaatsen per tijdslot zijn beperkt. Er worden daarom enkel tickets in voorverkoop aangeboden. Wees er dus snel bij!

RESERVEER HIER!