Alle nieuws

Een superleuk Club Kids Paasavontuur

Club Kids

Op een koudere lentedag dag, op woensdag 3 april, direct na een open training van onze A-kern, stond het Jan Breydelstadion klaar als thuisbasis van de paashaas om meer dan 100 enthousiaste kinderen te verwelkomen. De middag beloofde een ware ontdekkingsreis te worden, boordevol plezierige activiteiten.

Knutselen, spelletjes & een zoektocht

Het hoogtepunt? De speurtocht naar lekkere chocolade paaseitjes! Gewapend met zelfgemaakte paasmandjes, versierd met verf, glitters en stickers, gingen de kinderen op pad. Maar deze zoektocht was allesbehalve kinderspel.

Voordat ze de locatie voor de speurtocht onthuld kregen, moesten de aanwezige kids drie sportieve uitdagingen trotseren. Door deze uitdagingen met succes te voltooien, verdienden ze stempels die hen leidden naar de verborgen schuilplaats van de paashaas en zijn verstopte paaseitjes. Een test van teamwork en doorzettingsvermogen!

Speeldorp vol plezier

Terwijl de ene groep op avontuur ging, vermaakte de andere groep zich in het Club Kids dorp. Springkastelen, minipitches en voetbaluitdagingen zorgden voor eindeloos plezier en vertier. Na 45 minuten werden de rollen omgedraaid, zodat alle kinderen de kans kregen om zowel de speurtocht als het Club Kids dorp te verkennen.

En laten we eerlijk zijn, wat is Pasen zonder chocolade? Na een middag vol avontuur werden alle kinderen beloond met heerlijke paaseitjes. Een zoete afsluiting van een dag vol plezier en uitdaging.

Meer Club Kids events

Wil jouw kind volgend seizoen meer van dit soort fantastische evenementen beleven? Schrijf hem/haar dan in om Club Kids Member te worden en ontvang extra voordelen, inclusief gratis toegang tot evenementen zoals deze! Meer informatie vind je hier.

Club Kids Memberships

Ontdek hier nog alle resterende Club Kids events. Ook niet-leden zijn welkom, maar betalen een kleine toegangsprijs.

Club Kids events