Alle nieuws

Een feestelijke dag voor jonge fans

Club Kids

Op zondag 11 februari was het een feestelijke dag voor alle jonge Club Kids in Kinepolis Brugge! Het carnavalevent, georganiseerd door Club Brugge, was een kleurrijk en vrolijk event voor kinderen en hun ouders.

Carnaval in Stijl

Het thema van de dag was carnaval, en de kindjes lieten hun creativiteit de vrije loop. Verkleed als prinsessen, superhelden, dieren en andere fantasierijke figuren betraden ze de Kinepolis met een glimlach op hun gezicht. Bibi, de Club Kids mascotte, verwelkomde hen met open armen.

Spel & Fun

Voordat de film begon, konden de kinderen genieten van een scala aan activiteiten:

  1. Photowall: De verklede Club Kids poseerden voor de camera bij de photowall om hun unieke outfits vast te leggen.
  2. Kindergrime: Twee professionele kindergrimeurs gaven de kinderen en hun outfits een extra magische touch.
  3. Spelletjes en Kleurhoek: Er waren leuke spelletjes zoals evenwichtsspelletjes en een XL 4-op-een-rij. De creatievelingen konden zich uitleven in de kleurhoek.

Filmvertoning

Om 11 uur begon de film “Kattenkwaad in het Museum” voor kinderen van 6 jaar en ouder. Voor de jongere kindjes was er de film “Masha de Beer - Winterpret en meer!”. En wat is een film zonder popcorn? Alle Club Kids genoten van een gratis junior popcorn en een verfrissend watertje tijdens de voorstelling.

Speciale Gasten

Na de film wachtte een aangename verrassing op de kinderen. Simon Mignolet, de doelman van Club Brugge, stuurde een leuke boodschap om hen te feliciteren met hun fantastische outfits. Maar dat was nog niet alles! Brandon Mechele, een andere Club Brugge-speler, reikte vijf awards uit aan de best verklede kindjes. De spanning was te snijden terwijl de winnaars hun prijzen in ontvangst namen.

Goodiebags en Blije Gezichten

Na een dag vol plezier en avontuur gingen alle kinderen met een goedgevulde goodiebag naar huis. De glunderende gezichtjes spraken boekdelen: dit was een evenement om nooit te vergeten!

Het Club Kids carnavalevent in Kinepolis Brugge was een groot succes, en we kijken al uit naar de volgende feestelijke bijeenkomst. Wil jij ook deel uitmaken van de Club Kids-community? Schrijf je in en beleef samen met ons onvergetelijke momenten! 🎉🎈

Ben jij al een Club Kid?

Alle Club Kids genoten gratis van het volledige event! Ben jij nog geen Club Kid maar wil jij vanaf nu ook lid zijn van de leukste club van het land? Geniet mee van leuke events, een welkomstpakket met leuke Club Kids goodies en veel meer voordelen!

Alle info rond Club Kids Memberships