Alle nieuws

Club Play Memberships - Op maat voor kids & jongeren

Club Kids

Young Blues

Ontdek alle Club Play Memberships voor seizoen 2024-2025. Naast Bibi's Club (0 - 6 jaar) en Club Kids (7 - 12 jaar) komt er vanaf dit seizoen een derde categorie bij: de Young Blues, voor jongeren van 13 tot en met 17 jaar. De Young Blues brengen je nog dichter bij de Club waar je van houdt. Je eerste uitwedstrijd, vlaggenzwaaier worden, een gamingtoernooi,… Kortom hier groei je uit tot een échte Blauw-Zwarte supporter voor 't leven! Ontdek hieronder de verschillende memberships.

NU LID WORDEN

1. Bibi's Club (0-6 jaar)

Voor onze allerkleinste supporters biedt Bibi's Club een ideale start om Club te leren kennen. Dit lidmaatschap is speciaal ontworpen om alle benjamins te betrekken bij de magie van Club Brugge vanaf het prille begin.

Voordelen:

WELKOMSTPAKKET T.W.V. €25

Het welkomstpakket van Bibi's Club bevat een ID-kaart van Bibi’s Club, een drinkfles van Club Kids, een Club stickervel en een kortingscode voor de shop op de Bibicollectie.

MATCHDAG

Leden van Bibi's Club krijgen voorrang bij het kopen van tickets en kunnen tickets kopen tegen een voordeeltarief voor de Zuidtribune*.

*exclusief voor niet-topmatchen

KORTINGEN

Bibi's Club leden krijgen eenmalig €5 korting bij de Club Shop (bij een aankoop vanaf 25 euro), leuke partnerkortingen en een gratis tour door het Jan Breydelstadion.

EVENTS

Het lidmaatschap biedt gratis toegang tot verschillende evenementen doorheen het seizoen, zoals het Sinterklaasfeest, evenementen in De Wonderlamp en de Kinepolis, een Paasevent en veel meer!

EN MEER

Leden van Bibi's Club hebben gratis toegang tot Club NXT en YLA wedstrijden en kunnen genieten van Club Brugge games en -kleurplaten.

LID WORDEN

2. Club Kids (7-12 jaar)

Voor de wat meer ervaren fans biedt het Club Kidslidmaatschap een reeks voordelen die de beleving rond de Club aanpakt en hen dichterbij brengt.

Voordelen:

WELKOMSTPAKKET T.W.V. €25

Het welkomstpakket van Club Kids bevat een ID-kaart van Club Kids, een drinkfles van Club Kids, een Club stickervel en een kortingscode voor de shop op de Bibicollectie.

MATCHDAG

Leden van Club Kids krijgen tickets tegen een voordeeltarief voor de Zuidtribune* en krijgen voorrang bij het kopen van tickets. De Kids maken ook kans om oploper te zijn en deel te nemen aan de High Five Lane. Ook jouw verjaardag vieren op Matchday bij Club Brugge behoort tot de mogelijkheden*.

*exclusief voor niet-topmatchen

KORTINGEN

Club Kidsleden krijgen eenmalig €10 korting bij de Club Shop (bij een aankoop vanaf 25 euro), partnerkortingen en een gratis tour door het Jan Breydelstadion.

EVENTS

Het lidmaatschap biedt gratis toegang tot verschillende evenementen doorheen het seizoen, zoals het Sinterklaasfeest, evenementen in De Wonderlamp en de Kinepolis, een Paasevent en veel meer!

EN MEER

Members kunnen deelnemen aan win-acties, hebben gratis toegang tot NXT & YLA wedstrijden en kunnen genieten van Club Brugge games en kleurplaten.

LID WORDEN

3. Young Blues (13-17 jaar)

Voor onze tienerfans biedt het nieuwe Young Blues lidmaatschap een pakket aan exclusieve voordelen en ervaringen, ontworpen om hen nog dichter bij hun favoriete club te betrekken.

Voordelen:

WELKOMSTPAKKET T.W.V. €40

Het welkomstpakket van Young Blues bevat een ID-kaart van Young Blues, een sjaal van Club Brugge, stickers van Young Blues voor bijvoorbeeld laptop of gsm en een vlag van Young Blues.

MATCHDAG

Leden van Young Blues kunnen tickets aan voordeeltarief kopen voor de Zuidtribune* en krijgen voorrang bij het kopen van tickets. De Youngsters maken ook kans om op Matchday deel te nemen als vlaggenzwaaier en aan de High Five Lane.

*exclusief voor niet-topmatchen

KORTINGEN

Young Blues leden genieten van gratis verzending bij aankopen in de webshop. Daarnaast genieten zij als enige Club Play member van cashback op hun ID kaart bij aankopen die ze doen bij Club Brugge. En ze krijgen als echte voetbalfan direct een vliegende start met een startbedrag van 15 euro.

EVENTS

Het lidmaatschap biedt gratis of goedkopere toegang tot diverse evenementen: het uitzonderlijk bijwonen van uitwedstrijden, een gamingtornooi, een event bij Kinepolis, ...

EN MEER

Leden van Young Blues kunnen deelnemen aan winacties (zoals gesigneerde Club items), het bijwonen van een wedstrijd van de eSporter en veel meer. Ze hebben ook gratis toegang tot Club NXT & YLA wedstrijden na het claimen van hun gratis ticket op tickets.clubbrugge.be.

LID WORDEN

Bij Club Brugge zorgen we ervoor dat er voor elke leeftijdsgroep een passend lidmaatschap is, vol met voordelen en onvergetelijke ervaringen. Sluit je vandaag nog aan bij Bibi's Club, Club Kids of Young Blues en word deel van de Club Brugge familie!

BEKIJK ALLE CLUB PLAY MEMBERSHIPS