Alle nieuws

Bibilympics - een spannend toernooi met diverse minigames

Ben jij klaar voor de Bibilympics? In het verlengde van de Olympische Spelen organiseren we de allereerste editie van de Bibilympics, een spannend en leuk toernooi met diverse minigames!

Op woensdagnamiddag 11 september is het zover: de allereerste Bibilympics aan het Jan Breydelstadion! We nodigen alle Club Kids (7 tot en met 12 jaar) en hun vriendjes en vriendinnetjes uit voor een namiddag vol plezier, spelletjes en avontuur. De Bibilympics gaat van start om 14 uur en eindigt met een eindceremonie rond 17 uur.

Dit spannende en leuke toernooi omvat diverse minigames, waar teams van 4 kinderen strijden om de felbegeerde beker van Bibilympics-kampioen omhoog te kunnen tillen.

Er kan als team ingeschreven worden (4 kinderen) of individueel. De individueel ingeschreven kinderen delen we dan zelf in in teams. Fun verzekerd! Club Kids kunnen gratis deelnemen, niet-leden betalen 10 euro.

We voorzien een pauze tussen de spelen door met een gratis drankje en versnapering. Elke deelnemer gaat naar huis met een mooie medaille! De winnaar krijgt de felbegeerde beker en ook het team met de meeste fairplay punten wordt in de bloemetjes gezet!

Club Kids leden hebben gratis toegang, niet-leden betalen 10 euro toegang. Ouders genieten van gratis toegang.

Schrijf nu in via deze link. De plaatsen zijn beperkt!

Inschrijven Bibilympics



Jonger dan 7 jaar?

Voor Bibi’s Club (0-6 jaar) zetten we een groot speeldorp op met verschillende springkastelen, een ballenbad, de shootingwall, een stoepkrijtzone en meer! Onze kindergrime tovert je om in een mooie creatie en vergeet niet om een unieke Club Brugge airbrushtattoo te scoren als aandenken aan deze fantastische namiddag! Spot jij Bibi, onze mascotte beer? 

Bibi’s Club leden hebben gratis toegang, niet-leden betalen 5 euro toegang. Ouders genieten van gratis toegang.

Mis het niet! Schrijf jouw kind nu in via deze link.

Inschrijven Bibi's Speeldorp


Heb je vragen over dit event? Stuur ons een mailtje: clubkids@clubbrugge.be.