All news

Kom naar het Club Kids Paasavontuur!

Club Kids

Een spannende zoektocht

De paasvakantie staat voor de deur en dat betekent bij Club Brugge maar één ding: tijd voor een onvergetelijk evenement voor de Club Kids! Op woensdag 3 april, aan het Jan Breydelstadion, verwelkomen we alle jonge Clubfans voor een dag vol avontuur, spanning en natuurlijk, lekkernijen!

Dit jaar hebben we een speciale verrassing voor jullie in petto: de paashaas zou langskomen om samen met jullie Pasen te vieren. Maar bij aankomst op het terrein van Club Brugge kregen we plotseling verontrustend nieuws - de paashaas is spoorloos! Geen paniek, want samen met alle Club Kids gaan we op zoek naar onze pluizige vriend.

Creativiteit voorop

Maar voor we aan dit spannende avontuur beginnen, gaan we eerst creatief aan de slag. Alle kinderen krijgen de kans om hun eigen paasmandje te maken en te versieren. Met verf, glitters en andere knutselmaterialen kunnen jullie jullie mandjes omtoveren tot echte kunstwerken!

Eenmaal onze mandjes klaar zijn, is het tijd om op zoek te gaan naar de paashaas. Maar pas op, de weg naar onze harige vriend is bezaaid met hindernissen! Gelukkig is elk obstakel een kans om lekkernijen te verdienen. 

Speeldorp

Na het overwinnen van de hindernissen kunnen jullie even op adem komen in ons speeldorp, waar allerlei leuke springkastelen en andere activiteiten op jullie wachten. 

Gratis voor Club Kids

Kortom, het evenement bij Club Brugge belooft een dag te worden vol plezier, avontuur en verrassingen. Dus trek je beste paasoutfit aan en kom samen met ons op zoek naar de paashaas op woensdag 3 april om 13u30. We kunnen niet wachten om jullie allemaal te verwelkomen voor een onvergetelijke dag!

  • Dit evenement is gratis voor Club Kids na inschrijving. 
  • Niet-leden zijn natuurlijk ook van harte welkom, zij betalen een toegangsprijs van 5 euro.

Inschrijven

Wil jij er met jouw kind(jes) graag bijzijn op woensdag 3 april om 13u30? Schrijf je dan nu in via deze link.

Ik schrijf mijn kind in